YENİ UYGULAMA

Sevgili Faces ziyaretçisi


Bu blogda yeni bir uygulama başlamıştır. Eli kalem tutan herkes davetlidir. Bir fotoğraf seçiniz -blogdaki herhangi bir fotoğraf olabilir bu- o fotoğraftan bir insan seçiniz -fotoğraftaki herhangi bir insan olabilir bu- hangi insanı seçtiğinizi belirtiniz ve fotoğrafın çekildiği anda aklından neler geçtiğini onun ağzından yorum kısmına yazınız. Daha sonra ben onları fotoğrafın altına yapıştırayım.



Haydi arkadaşlar piste lütfen! Biz biliyor muyuz da oynuyoruz!



26 Ocak 2011 Çarşamba

efeler

5 yorum:

  1. ben güya takip ediyorum ama "faces"'i yeni farkettim. güzel fikir, fotolar da güzel seçilmiş. tebriklerimi şey'ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben de güya sürekli bir şeyler ekleyecektim buraya. Fotoğrafları bulmak dert değil de, onları düzgün bi şekilde tara, renkleriyle oyna, sonra buraya koy... baya bildiğin iş haline geliyor. Ama son bir kaç gündür bir hareketlenme var. Du bakayım ben yeniden bi girişeyim bu işe be ya. Teşekkür ediyorum efenim tebrik şeyiniz için.

    YanıtlaSil
  3. başarılı bir çalışma olur diyeceğim kimse yok hacı inş artar neyse elinde saz bağlam da olabilir neyse : Heyt be efeler efesi en eyi ben çıkacam gari

    YanıtlaSil
  4. en sağdaki:hep bir yanımız eksik şu hayatta...

    YanıtlaSil
  5. Balkonda silüeti seçilen amca diyor ki: "Bu blog yazarı tembelliğinden silkelenip başlattığı güzel işi devam ettirsin. Hemen havlu atmak olmaz!"

    YanıtlaSil